Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Marine, Sarajevo je uz tebe!
baliyetine smjesni ste, kakve vase gore list.. vi nemate nikakve veze sa hercegovinom! zapadna hercegovina je hrvatska, istocna srpska... i kraj!
To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!!
Marin Cilic je Hrvat iz Hercegovine i nastupa za Hrvatsku, vjerujem da nikad ni ne spomene BiH kao zemlju rodjenja...bez obzira na to, ipak je on nase gore list i ja mu cestitam na uspjehu.
Ma bravo Čila naš Bosanac i Hercegovac : ) A ovi iskoplexirani tkz hrvati iz hercegovine za vas su purgeri pravi hrvati !!! a vi to nikada necete postati hehehehe
Fakat ovdje srbi se javljaju predstavljaju lazno i loze narod. Tip odlicno igra, svaka mu cast. Samo naprijed i pozdrav iz Sarajeva :)))
srbine smrdis
Bravo Marine!! Drago mi je vidjeti da gaziš, jer si jedan fin i skroman momak. Samo hrabro protiv Murray-a. Pozz iz Sarajeva.
bravo Marine....pozdrav iz Splita
lik je iz međugorja,hercegovački hrvat nastupa za hrvatsku,to su postojeće činjenice ali bez obzira na to decko je pokupio moje simpatije uzivam gledati njegov tenis svaka cast samo naprijed
bravo Marine, šteta samo što će onaj Kosovar sutra pobjeć kući.
baliye,..... vi ste ti koji se ne trebate LOZIT na ovu temu. ovdje je rijec o jednom svjetski priznatom i mozda najplacenijem sportu na svijetu. sjedeca odbojka i navodjenje kamila je na sljedecoj stranici. odyeebbiitteeee
To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!! To rođeni (Međugorje) Bosanac!!
bravo ma odakle bio -svaka cast nek je Amerikanca poslo kuci :-))
haha, vidi ovih skutora, sta se bolan lozite??? razbice ga nadal ili murray ko djete zvecku... ako bi se kojim slucajem desilo da prodje onda ce ga oduvati djokovic hehe