Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha... Koji fašisti, Bože sačuvaj. Pa sad ćemo paziti i koje su boje na majicama? Ali šta očekivati od onih koji su patentirali robovlasništva i kolonijalizam...
Je l' to sad većina slavenskih zemalja mora mijenjati zastave? Počevši od Hrvatske, za koju nastupa, preko Slovenije i Srbije do Slovačke i Češke? Niđe veze.
Ni smija obući tu majcu. Virujem da je samo nespretan trenutak i da nije razmišlja.
Nacista podstanarski
Ovo je slicna stvar kao ja sto u zadnje vrijeme kada vidim dugu pomislim na lgbt boje. Bolest oboje hahah
SLucajnost, ljudi moji ne nasjedajte na provokacije
Došlo zadnje vriijeme... Hrvati veći Rusi od Srba 😦
Hrvatski SINE❤
Čovjek ima slovenačko državljanstvo
Slovenačka zastava je ovo . rusija uskoro više ne postoji.
imal gdje kupiti ?
ovo je HEAD-va majca. Ustrašeni briti svuda učitavaju svoju iraciuonalnu mržnju.
Živeo Staljin i svjetska revolucija !
Ja nikad nisam dijelio klixovu propagandu jer njima je to posao, plaća ih neko. Da nema komentara nikad ih ne bi otvorio a znam firme gdje je blokiran zbog LGBT propagande.
klix sanja Ruse ko nekoć koronu i vakcine.