Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno koliko se mržnje ispoljava prema jednom sportisti, a sve zato što nije "naš". Šta ste se više nadovezali tog Tompsona koji ni sam sebe ne sluša, neko ga je doveo tu i šta je momak trebao da uradi, da okrene sve prisutne protiv sebe? A inače, teško je očekivat da neko kao 9. učini nešto više, to je jedino uspjelo Davidu Nalbandijanu, da osvoji ovaj turnir na koji je došao kao rezerva.
Thompson treba domoljubnom čunom da te napuni ;) dabogda ti ubuduće to bio najbolji plasman i svi te filovali ko jednoruki kuhar papriku
Uci, citaj.
sujeta prisutna...
ajde mali ne seri jednom ti se posrecilo i sad odjednom aman zaman teniser, da valjas igro bi za Bosnu!
Igra evo Džumhur za Bosnu, pa dokle je dogurao???? Čilić je igrao za Bosnu i da je ostao i dalje igrati nikad ne bi ovo postigao:
a moram se malo zajebavat ;) al previse su ga digli ko da je ultra-klasa a nije jbg treba biti realan
Hajmo hejteri opletite...Monitor vam je plafon...Markica u dzepu za fuka..I antitalenat za bilo koji sport.Frustracija
Roki ni tebi nije bas dobro... Ja koliko sam mogao da procitam,jedini si ti sa tom vrstom anomalije na ovome prilogu :)))))))))))
Puca mi qurac što si ti ispražnjen.
Da te napunimo?
Samo ti ime kaze
Zovi Tomsona da ti pomogne