Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ovog Čilića lopine, vidi se da je bosanac.
svi namještaju igrači sudije klubovi treneri fifa uefa kladionice a sirotinja sve to plača uplatom listića po marku dvije
Sve je to uredu - i sumnja se i namješta se, međutim ne rade to samo igrači. Jeset da je to bez njih skoro nemoguće uraditi, ali su oni ipak u većini najmještanja tek žrtve. Zato bi dobro bilo da neko počne pratiri i rad supervisora, kao i pojedinih asocijacija (ATP, ITF, TE...), kao i organizatora turnira. Što se regiona tiče, najčuvenije su izjave objavljene u medijima zvaničnika iz Umaga: Moya mora biti u polufinalu. Dakle, sudije imaju zadatak da to osiguraju. KAKO???
Dzumhur nema sta da namjesti :)
nema sumnje da vecina tenisrea namjesta..kad se samo sjetim davidenka i cudnih preokreta
http://adf.ly/993600/pc-sound-prank
LOPOVI!!! SAC CE ONI RECI SA JE CILIC BOSANAC, hahahaha SKUTORI SKUTORI!!!!
ma cim je on iz BiH odmah sumnja.
Sokacka posla:)