Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel zna neko koliko je bilo na Tifinom koncertu
Bravo Andy stvarno je ovo bio pritisak ogroman donijeti titulu nakon 77 godina a svi znamo sta Britancima znaci Wimbledon.
ma prodano
Ako ti sta znaci imas cestitku i od mene , pozdravvv za ostatak ekkipe ::D D
Nije mi jasno sto pljuje te Djokovica ? Jeste da se zna iznervirat i ne kontrolisat to al pljuvat ga itd nema smisla
" Svjestan sam pritiska pod kojim se on nalazi. Bilo je puno očekivanja da će osvojiti ovogodišnji turnir nakon prošlogodišnjeg finala" rekoh ja prije par dana da će mu nole pustiti da ne plače
što bi mu smetalo, ima prednost a odbranio je polufinale od prošle godine
mareja za predsjednika, djokovića za prvog ministra
a srbi cestitaju đoki jer je casno pustio marreya da, kao britanac, dobije mec
eee al ne i za kralja ;)
da bude kralj morao je dozvolit mu strari da mu sprči mami
zato sto u politiku ide svak iako nema pojma o drugim stvarima vaznim za zivot, u cijelom svijetu ne samo kod nas, zato imamo recesije i muckarosi vladaju,i sport je politika postao
Popusi ga nole...ruku na srce i zasluzio je. Ne zato sto je andy igrao odlicno, vec sto je on igrao ocajno...imao sanse i u 2om i 3em setu, a nije znao iskoristiti...prva serva mu je bila ocajna, protiv del porta 20+ aseva, u finalu 4-6...i ne samo asevi, vec i to sto mu je procenat 1ih servi bio ok, a i kada je bila dobra, nije endiju pravila mnogo problema...a kada se boris da branis servu, onda i ostatak igre fasuje...los mec bio, ali endiju svaka cast, bolji je bio.
Jos da je Englez, auuu...
Drago mi je da su izbrisani komentari iskompleksiranih i zaostalih ljudi. A ostali neka slave pobedu Mareja ili tuguju za Novakovim porazom, totalno je svejedno, svako ima pravo da navija za koga hoce.
ja tugujem odavno :D meni su fedex i rafa dragi haha :D