Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovaj dan nase neovisnodti na 24%(malo manje ali da zaokruzimo),mrlju na nase slavlje baca poraz domaceg teniseca iz Swicarske zbog poraza od domaceg tenisaca iz Ceske.Sa i.konama na prasnjavim tavanima koje su nam djedovi ostavili i sa a.lahom medju zubima navijajmo za domaceg tenisaca iz Ceske u borbi protiv naseg pretka i pobijedom domaceg Ceha postignimo naj veci uspijeh Bih24% sporta,veci i od prvaka u sjedecoj odbojci.I ponavljajmo rijeci cara Murata:ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice(baHlije).I radujmo se cinjenici da nas predak nikada nije pobijedio naseg Dzumhura jer nas predak nikada se nije izborio za turnire koji nas Dzumhur igra
Alljo, svaka ti dala.
lolol idemo Nole samelji Berdycha
Federer bi i sa 57 godina tukao Ljubicica kad je ovaj bio 25.
Fedexovo prolazi. Prije bi ovog ceskog uhljupa otresao sa jednom rukom zavezanom iza ledja, a sad fula tri mec lopte i gubi. Ove godine ce napuniti 32 godine, a to je u svijetu tenisa ipak - veteran. Ivan Ljubicic se npr. povukao iz tenisa sa 33 godine.