Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumhuru pprotivnik po mjeri, pokazi se majstore
za grand slam zrijeb odlican a i mirza takodje ima veliku sansu da se plasira u prvo kolo. zar ne bi blio prelijepo da imamo dva igraca u prvom kolu
pa nije vam ovo lagan zrijeb, po meni je ovaj edmund favorit realno
Ма јес куратс...треба имат' подршку публике, а има нас ( четника и балија ) овде, пола дворане, барем у прва четири кола док су карте приуштиве.
ovaj debil ima forhend ko Gonzalez nekad... sreća nije nešto spreman a uslovi su katastrofa, pa će Džumhur imati malo veće šanse jer se igra na tri seta i on bi trebalo da duže izdrži.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Docek pravoslavne nove godine u Podgoricu https://www.youtube.com/watch?v=SfmowII35iA
500
@Sinama Pongolle 10
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Џуми долазим да те бодрим ... нећу ти хармонику свират' ''Босном бехар пробехарао'', није моја жанра, јбг, ал' у сваком случају од срца ти све најбоље желим, да покупиш ових кенгур долара као никад до сада.
Konacno pristojan zrijeb i malo srece za Damira. Sansa da, uz dobru igru, ponovo dosegne treci krug...Ili mozda i dalje. Nije nemoguce. Sretno, Bosanci.
Bravo Bašiću, idemo do prvog kola.