Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji teniser u historiji tenisa
Hahahahahah, dobar :D
Gledao sam cijeli mec i ovaj Roger sa 33 godine djeluje tako sigurno, strasno je igrao sam podatak da je Novak za cijeli mec imao samo jednu priliku za break govori dovoljno, veliki Roger kao u najboljim danima!
Navijam za Đokovića, Federara ne poštujem kao čovjeka jer je prepotentan i često nezasit, no moram da mu čestitam na izvanrednoj igri i zasluženoj pobjedi.
aferim za rogore i noleta...obojica su doktori igre..a roger je danas jos jednom pokazao, da s vremena na vrijeme ona iskra iz proslosti jos uvijek zna zasijat na trenutke :D
Bravo Federer !!! Igra za 10 ma fantazija.
Covjek mu sigurno rekao "Đoka ovaj put te nemogu pustiti" i pokazao gdje mu je mjesto cast obojici ali ovaj Federer je masina
Toliko mi je drag fedex da se jos nadam da ce opet biti No 1
Ima sanse moraju mu se rezultati poklopit ali cak do kraja godine moze opet biti broj 1 u Svijetu, od ponedjeljka je opet 2 igrac na ATP listi!
Za ovaj poraz Djokovica su krive " Delije " . Bog ga kaznio zato sto su njegovi dosli na svetu Zemlju Bosanskohercegovacku i jos napisali kako je RS- njihova. Eto, na kraju su se opet ogrijesili i fasovali . Nevin uvijek strada.
A koliko ovaj psuje nemam rijeci
bravo za federera.
veliki Fedex
Tenis je prosto prelijep,kad ti igras.Svi treba,da kazemo,voljeli ga ili ne: "Procice mnogo,dok se pojavi slican Federeru'' zato majstore,samo nastavi,cast je sto mozemo da te gledamo. Aferim jos 1x Feda,svaka cast majstore,moje postovanje
TATA MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ,ali on njolu nemoze dobiti u imitiranju NIKADAAAAAAAAAA
razvalio ga ko armija bih cetnike na vozuci
...pa kako posle tolikog silnog razvaljivanja "cetnicima" osta 49% zemlje, ali ajde kad vi kazete da ste pobedili, ko sam ja da se bunim... :).
Dobro prodadoh Vozucu, dobar sam bio pravo!