Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar je niže. Profulo okice. Na mob nesta exp pa se desi.
Ima rivaliteta sa nadalom pa nekad novaka ne gumo al ništa zlobno vjeruj. Dobro je. Zivot ok. Poso kuća. Kuća poso. Nekad tu i tamo bude i birtije. Kod tebe okice na zeleno?
Zagorca nam dan na ovih 24% BiH nas predak ulaskom u finale
bit ce to lijepo finale za ljubitelje tenisa prava poslastica , a one otrovane budale nek cvile dok necrknu , za kladjenja se ubilo iako nisam ljubitelj kocke tipujem na Djokovica , beskompromisan je pa da vidimo ( naravno uvjeren sam u Nadalovu pobjedu za finale on je jedini Novakova klasa)
Idemo Novak do pobjede.
Juan Martin Del Potro - Novak Đoković FINALE Eto okice na zeleno, velika prilika.
Hocemo l'navijati za Novaka..a? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Samo meti Novače, svaka ti čast! Pobjediš Nadala sutra, i opet si prvi na ATP-u, na kraju godine.