Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobijediti takvim rezultatom takvog tenisera u takvom mecu je odgovor na mnoga pitanja . turniri dolaze vidjecemo .....
Nije Srbin
zato sto ti u bosnu samo psuje mater! I nadzivaju Dzeku u mladim godinama kao letvu, Ibrahimovica tipicno bosanskog ulicnog fudbalera....eto, za to!!!!!!
sorry za gramaticke greske.
Bojim se da je Novak usao u pozne teniserske godine i da ne moze vise napredovati nego samo kako kazu, stagnirati. Nazalost, ali tako je. Samo mi je jesno, kako Bosna i Hercegovina ne moze napraviti takve sportiste kao sto to cine Hrvatska i Srbija. U ovoj zemlji postoji mnogo talentovanih ljudi za sve sportove i mislim da je vrijeme da svi obratimo paznju na to i omogucimo tim talentima da se bave sportom, da budu ambasadori ove drzave bas kao sto je Novak ambasador srbije gdje god da ode. Cak i zna engleski i moze da prica ljepo strancima o svojoj zemlji sto na koncu donosi procvat u turizmu
otkud ti to da zna engleski...wtf :))))))))
otkud ti to da zna engleski...wtf :))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)