Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijam samo za nase ljude novak, cilic,. dzumhur,tipsarevic itd ,
magija najveceg ikada i dalje traje...
vrlo ocekivani i predvidiv poraz delpa, koji je ovo mozda malo i natego rogeru...jer jednostavno nakon titule u bazelu njemu "ne treba" ovaj turnir.. i prosle godine je delpo ispao ovako..jednostavno pobijedi 2 -3 meča da ne bi gubio bodove i to je to...jer zna da iduce sedmice slijedi london, gdje jedna pobjeda vrijedi ko 10 u parizu;)
http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=F324&oId=D683 još nije upisana današnja pobjeda, tako da je omjer 14-5, mislim da je ovime sve rečeno..
jest ga fedex otreso ko sljivu, tu nema dileme, ali se ovaj nije borio sekunde....
napokon prava igra Fedexa, zaista danas je uzivanje bilo gledati mec i nadam se da ce ovako odigrati i poritv Djokovica i da ce to biti odlican mec