Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji si ti na ATP listi?
Bravo Damire, samo tako nastavi, ima tu jos dosta prostora za napredak. @Oklop, tebi ye.bem mat.er maloumnu i onaj kamen skutorski ispod kojeg si ispuzao.
Dobro, što se tiče Crne Gore imaju Tošića, koji je jedno vrijeme bio bolje plasiran od svih naših i imaju Danku Kovinić u ženskoj konkurenciji. Crna Gora je mala državica. Makedonija je imala Rusedskog, koji je isto bio jedno vrijeme dobro plasiran. Nismo valjda stigli dotle da se poredimo sa Kosovom, koji i nema sportiste, sve i kad bi mogli učestovati na takmičenjima. Uspjesi naših sportista su veliki kada ih uporedimo da smo u svemu ostalom najgori u Europi
Ko čita na prekok vidi se iz priloženog (pročitaj komentar 09.04.2012. u 12:34) I nemoj se ljutiti kad te nazovem bubuljiccavi smrrdonja, jer ja volim stvari nazivati pravim imenom... opusti se, lagano...
Mama tvoja je bubuljičavi smrdonja. Prije nego lupiš g l u p o s t, pročitaj sve komentare. Očito ti je čitanje problem, pa čitaš na preskok.
Ljudi te pitaju koji si TI na ATP listi, a ne za koga \"tvoji\" igraju? Dakle, bubuljičavi smrdonjo, koji si TI na ATP listi?
BLA
Moji igraju za reprezentaciju prave države, Hrvatske, o čemu tvoji sa 24 posto ne mogu ni sanjati. Za njih su Gornja Maoča, Gluha Bukovica, Bočinja i slični turniti.
kosovo republjik, kosovo republjik marija - daj faruku vopi...
Crna Gora, Makedonija i Kosovo* od zemalja bivše YU
S tim Mrkonjićanima igra vaša KK Kanta za nabijanje, nekadapnji KK Bosna. Ali ih Mrkonjićani poderu ko krme masnu krpu.
Bravo za Džumhura. Ima mnogo zemalja, koje nemaju tenisere u prvih 300. Neke su čak i u Europi, npr. Albanija, koja je sada u mnogim stvarima ispred nas.
Moj najveći uspjeh je 114 palčeva gore postignut nap Poskok.info
ako mu je to ranking karijere onda mu je vrijeme da pocne igrati mini golf
ja igram u ligi nesvrstanih ojhača sa ljubinjem, proleterom iz mrkonjic grada i crvenom zemljom iz Pelagiceva....jak nam je turnir strasno....ojhaaaaaaaaa