Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
penzija legendo
Mogli ste objaviti vala da je i sjajni Dzumhur danas savladao S. Roberta i plasirao se u svoje drugo uzastopno ATP Challenger finale. Al' jok, prece je da napisete kako se Bryant prci u Milanovom dresu, kako je Verdasco polomio svlacionicu... Zato cu sad' reci: BRAVO DZUMI, TI SI NAS PONOS!
od komsije Nurke mali danas dobio klikera jednog čeha u makarskoj. zato cu sad' reci: BRAVO NURKIN MALI, TI SI NAS PONOS!
Ma bravo Fabio, grazie. A ovaj argentinac, treba dati urin na ispitivanje. Za svaki slučaj... Juče Verdasco. danas Fedex.
Kako ne konta da je više ostario i da su godine učinile svoje. Umjesto da ode u penziju da troši pare on se zajebaje i igra.
Frajer ima para koliko hoces, al to je ljubav prema igri... Gospodin covjek, promovise tenis gdje god da ode...