Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on osigurao prolaz nakon drugog kola, nego mu je tu uslugu napravio Tipsarević u 3. kad je pobijedio Đokovića i ostavio ga na 1 pobjedi. Da je Đoković pobijedio, kako se očekivalo, onda bi sve trojica imali po 2 pobjede.
oke sefe razumio sam ;) lijep pozdrav
Ferrer nikako nije mogao ispasti , on je osigurao polufinale vec nakon drugog kola , a sinoc je igrao samo za plasman .. Da je dobio Berdycha danas bi igrao s Tsongom , ovako ce igrati s Federerom i to je to . :)
brko ferrer je imao dvije pobjede i mogao je i on ispasti mislim teoretski
varas se,ferrer je imao 3 pobjede tako da je svejedno prosao, đoković je imao samo 1 pobjedu kao i berdich prije meča sa ferrerom, a tada se gleda razlika u setovima đoković je imao 3:5 a berdich 3:3 samo mu je bio potreban 1 set ja mislim da bi mu set razlika bila bolja al\' kad je pobjedio imao je 2 pobjede i đoković ispada :) pozdrav
Glup si ti da skontaš
slika je premoćna
kaka je ovo glupa slika