Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je bio u formi svakog je mogao pobijediti, strasan forehand....
Sretno dobri covjece i veliki sportisto.Znam da ovo naravno nikada neces vidjeti ali cu reci da te je uvijek bilo uzivanje gledati.Toliko borbe,toliko zelje za pobjedom ali uvijek uz veliko postovanje svakog sportskog protivnika.
Zdravlje je najveca blagodat koju imamo! Čuvajmo ga i zahvalni budimo Uzvisenom Bogu Koji nam je sve, pa i zdravlje dao!
Da nije bilo toliko teških povreda bio bi u rangu sa velikom trojkom
šteta, da nisi imao problema sa povredama, bio bi prvi garant. sretno ti bilo u budućnosti ❤️❤️❤️
jedini igrač koji je mogao probiti Đokovića s osnovne linije i uopšte jedinstvena pojava u današnjem tenisu. šteta.
Gospodin
Forhend! Zviz!
Div
Šteta. Ljudina i igračina. Del Potro je bio jedan od najprirodnijih ljudi na touru. Ozljede su ga pratile skoro u svakoj sezoni, a smrt sestre ga je dotukla. Uživaj u ostatku života Delpo...
Bas steta. Delpo je tukao forhend ko niko do sada.
kad li ce nas teniski div u penziju, vala mu je vakat