Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitje NOVAKU iz Bosne i Hercegovine! Bices ti prvi opet
VI DOLE U BOSNI STE SVI NAJVECI NERADNICI I NEPISMENI STE TAKO MOJ BABO MENI KAZE MOJ BABO POBJEGO IZBOSNE JOS OSAMDESETIH UGASIO SVJETLO U BOSNI I OPANKE NA EKSERU ZAKACIO I OSHO U SVICU
PROFESOR SPAHIĆ IZ BiH RAZBESNEO POTURICE: Ja ne smijem u Bosni reći da smo nastali od Srba Ne smijem reći da je Ferhad paša Sokolović bio Marko Sokolović, da je rođeni brata Makarija Sokolovića, a da je obojici amidža Mehmed paša Sokolović sa pravim imenom Radojica Bajo Sokolović. Ne smijem reći da je Omer paša Latas Mihailo Mićo Latas. Ne smijem reći da je sultana Abdulmedžida rodila Milica Branković, kćerka Đurađa Brankovića i da je njegov rođeni brat... itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Novak je Srbin po mom ukusu. Normalan, posten, ima smisao za humor, a vise i ne srbuje gdje stigne. Iako, moram priznati da sam navijao za njega i kada je srbovao. Sampionu se jednostavno moras diviti. Nadam se da ce godinu zavrsiti na prvom mjestu, sto bi bilo i realno i posteno.
Nole sad ponovo ima motiv. Napred No1e
Vrijeme je hrabrih vitezova, bogatih trgovaca, uglađenih dama i moćnih vladara. Iskusite život u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni! http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
I tenis je postao vise od sporta,Cak su se i britanci zapitali kako je moguce da 3 najbolja igraca u istoriji tenisa Nadal,Federer i Djokovic astronomskom brzinom u istoj godini padnu iz neobjasnjivih razloga !! Da li to sve neko iza ili odozgo rukovodi ,diktira ne znamo ali mnogo toga je sumnjivo u svijetu sporta danas, Sve se vrti oko novca,Velike companije diktiraju sve poliitku i novac,Kladionice,ogromna je to masinerija.Ja licno nisam sklon zavjerama ali nesto ima.
koliko mrznje na jednom mestu.ovo nije normalno. djokovic je,uz svo postovanje ostalih sportista u regionu,najbolji izdanak i predstavnik balkana. pravi sportista,ljudina,humanitarac... a vi pakosni crknite od muke,i radujte se tudjim nevoljama,posto bilo kakav uspeh niste ni imali u zivotu. NOVACE,LJUDINO SRECNO U DALJOJ KARIJERI.
Nije Djokovic pao sto je htio vec sto je morao. Predugo se zadrzao na toj poziciji najboljeg.
Pozdrav, ako si za još jednu avanturu u kojoj možeš postati predsjednik, član kongresa, novinar, vojnik, radnik ili vlasnik fabrika onda si ti onaj koga trebamo u igri https://www.erevollution.com/en/register/53383 . Pridruzi se nam i skupa ćemo napraviti eBiH boljom i jačom. Sve upute i pomoc koju mozda budes trebao ce vam biti date u igri, kad se prijavite ona gore naveden link. Lijep pozdrav i očekujemo te.
Napokon. Dosadila su mi vise ona svrsavanja cim se spomene Djokovic. Kao da nije bio sportista nego nesto nadprirodno. Idu i njemu godine, jos niko vjecno nije ostao na prvom mjestu.
I ja sam u prvom braku ozenio kurvu.......pala mi forma pa se razvedem i opet ozenim kurvu,sad gledam da nadjem kakvu postenu,ahahahahaahaah ne smijem se Novaku vec svojoj usranoj sudbini :)
Vidim puno podrske za iz BiH za ovog novaka pa gdje ste bili kad je na pocetku karijere dizao tri prsta poslije pobjeda al to su nasi glupi ljudi cccc sad nam je fin a ustvari ga je samo neko dobro nasavjetovao vi glupi i slijepi bosanci ccc
zaista je Nole đubre što je dizao u zrak tri prsta kad ih je mogao turit tebi u dupe pa bih te na taj način zadovoljio! pederčino!
ta tri prsta su tebi donirala pola miliona dolara za vreme poplava tupane. a ti od pakosti i mrznje ne vidis dalje od nosa.
ajd šta sažaljevate noleta, pa on godinama ne može ni da 'ebe ko čovjek , čuva se za mečeve, na terenu je i dan i noć, došlo vrijeme da malo i on uživa u životu! ne kenjajte više, tita vam!
Treba nekim umno poremećenim ovdje hitno oduzeti pravo da komentarišu, tipa sandžakbih i drugim pitekantropima. A sad ja: Prema viđenom u posljednje vrijeme ovo je očekivano, jer je Nole dosta pao u formi, Murray je zasluženo prvi. Žao mi je što se Čilić nije plasirao u finale, a Noletu puno sreće u daljoj karijeri i brz povratak na mjesto koje mu pripada!
Citam komentare i tek sad sam shvatio kakvi ste vi bosnjaci sljam od ljudi. Koliko mrznje ovo nema nigde. Ali neka samo se slinite Djokovic sledece godine stize tamo gde mu je mesto. No1. Sedeca odbojka je sve sto ste uspeli da osvojite u ostalim sportovima ste goli k...
konjino, ne komentarišu ovdje samo balije, ima ovdje i vlaha i šokaca. ne seri!
Mene sto se tice, navijem na onu stvar sve vase reprezentacije i sportiste osim Djokovica i Spanovicke, jer su se pokazali ne samo dobrim sportistima, nego i izvrsnim ljudima. Ostalo vam je goli djikan, i kao takve vas sljeduje ono iz 'oredgovora. Koga boli racku sta vi mislite, bo vas otac djikanski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad će pola Bosne bit u depresiji sve do sledećeg referenduma... :))
nole murray sutra neko treci zivot ne stoji to je samo sport dobro placen i nista vise fudbal je kralj svega ps sledeci korak je razvod od bekera