ATP Challenger Charlottesville
0
Amer Delić se nije uspio plasirati u četvrtfinale
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posjetite najbolji teniski kladionicarski blog ;) http://www.tenniszone.bloger.hr/
He - he, bh. teniser?!! Na americkom...cemu?? Ma, \'ajd, razgulite :-))
Ima li ko iz RS da igra ?
Da, upravo tako, Hrvati iz BiH, kojima Amer i ostali vaši sa 24 posto mogu samo otvoriti usta da im Čilić, Dodik i Ljubičić svrše s merakom. I tebi, naravno, s takvom \"pameću\".
Vjerovatno će na tim turnirima igrati i Janko Tipsarević u toj Maoči i Bukovici, jer taj Srbčić je od Amera gubio u svim međusobnim duelima kojih je bilo tri-četiri. Tipsarević trenutno igra u Hagu, a protivnik u 1.kolu mu je sretni gubitnik kvalifikacija Vladika Kačavenda koji je prije nekoliko sedmica pred domaćom publikom izgubio finale Futuresa u Konjević Polju rezultatom 6-0,7-6 od nane FATE ORLOVIĆ!!! Što se tiče uvaženih Hrvata njima bh.teniseri i donose uspjehe svojih trenutno ni nemaju osim ove zvijezde u usponu Jadranke Kosor!!!
Saže Donja Maoča fjučers, pa Gluha Bukovica open, a onda i Memorijal \"Mevlid Jašarević\", biće bolje, samo naprijed Amere diko naša!
Amere pusti te Challengere bolje se ti nama spremi za Maoca open posto Sipa nije unistila Mehinu livadu ima da rasturis u finalu Nusreta Imamovica.
j.e.b.a.i.g.a
Mane zeve Amere, mora biti bolje, vratit češ se ti se ti u formu, samo nemoj odustajati!!!
Safet Susic - Pape, selektor BiH