Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi Gluha Bukovica open, ne brini se ti amere shebat ćeš ti sve njih, uključujući i bukovičkog hodžu, iako on uvijek poteže prvi.
sta je p.i.c.k.e imal problema ?? covjek igra protiv blaka-a koji je 1. nositelj i nekada 4. igraca svijeta..i vidimo da ga je namucio u oba seta...bravo Amere
Sad će Gornja Maoča fjučers, tu će sigurno proći bolje. Naprijed, Amere, diko naša!
kako samo tenis? komentarišemo i odbojku,u muškoj i ženskoj konkurenciji,a ne zaboravimo prokomentarisati ni vaš nacionalni sport g-u-z-n-u odbojku...o fudbalu s vama nema potrebe da pričamo,mozda jednom kad se kvalifikujete bar 3 puta(toliko ima Slovenija),onda ćemo da komentarišemo,ovako nema smisla
može, ako budemo u baražu-
komentarisat ćemo kad vas opalimo u baražu...samo nemojte onda da se krijete ko čkepi
Delić je u maloj krizi. Poruka redakciji: ako već uzimate vijesti sa servisa iz susjednih zemalja red bi bio da ih pravopisno prilagodite. Dakle, u BiH nema challengera (kao vrste turnira) pisanog velikim slovom. Tu inače vrlo često griješite!
zasto srbi komentarisu iskljucivo tenis, gdje su recimo u fudbalu?
travi*
Pa nije ni cudo kad po treva lezi.... :D