Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke za naše momke.Bosna možei bolje i na drugim poljima samo je usporavaju.
Bravo, bh. momci! Nova velika pobjeda. Nikad nije lako pobijediti u Davis cupu u gostima. A sad Estonija u Sarajevu!
@bubuleja Mirza Bašić odbija da igra za reprezentaciju BiH. Posljednji put se odazvao prije godinu dana - bio je u Makedoniji, ali nije igrao. Bio je pozvan za Estoniju, pa je odbio, za Portugal nije ni pozivan (neka vrsta kazne). Ponovo je pozvan na okupljanje pred Maroko, ali je opet odbio. Naravno, slijedi kazna - neće ga biti u timu za Estoniju. Najmanje!
Velike ćestitke za pobjedu.Za prolazak u I grupu evro-afričke zone potrebno je dobiti Estoniju i boljeg iz susreta Danska-Latvija.Ja mislim da to možemo i napraviti,ali me interesuje šta je sa malim Mirzom Bašićem jer su mu mnogi pedviđali sjajnu karijeru a malog nema nigdje.On bi zajedno sa Džumhurom trebao biti oslonac našeg tenisa u narednih desetak godina, a naravno i garant još većih uspjeha.
I sam znas koliko je ovo neracionalno, takoreci, nema sanse!
Pa nacionalisti popustite politiku kako vas nije stid vise ,
Svaka cast momci,uz jos malo treninga i finansija pa ce BiH iz Ž zone u Z afro-azijsku zonu, protiv Burkine Faso(vati)!
Cestitke momci. Ovim uspjehom cinite pravu stvar za tenis u BiH!
Svaka cast momci,uz jos malo treninga i finansija pa ce BiH i u 1 grupu Euro-africke zone...Sto da ne i u sami svjetski vrh tenisa...Samo tako nastavite i talent ce doci do izrazaja...Ovo su sve mladi,talentirani i jaki momci...Pustite politiku,ne moze nam niko nista jaci smo od svih tih prepucavanja
sljedeci mec igramo protiv tvoje seke xD
Nisam uspio gledati mec. Imao sam zakazano sa mamom Zelenog zuba obradjivati joj guzove. Zna li ko kako smo prosli protiv Indije.
A sad protiv pobjednika susreta ČAD-Nigerija, Ž grupa Afro-azijske zone... Nema veze, vidjet ćete vi nas kad uvedu sjedeći tenis, bićemo prvaci svijeta!
Bravo momci, a srbe na vrbe
bravo momci, svaka cast!!!
@Refik dodji sebi, ako vec nemas kome !
CESTITAM!!!!!!!!!!!!! Samo naprijed BOSANCI i HERCEGOVCI!!!!!!
Ja zeznutog tenisa, bosnje i marokanci teniski dzinovi hahaha