Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOJAVE------ swan4inter-bet
Joooooj pogleda! Ono...pojeo sam te jadni mali portugalski cigo :D I vidi im rusevine od stadiona. I to je EU. Bravo kralju! Hajmo sad uzet double, i sutra laganice singlove odradit :D
pipo sr.ine nap.usi se kur.cine
Kaki su nam izgledi sa Srbijom u finalu
Svaka cast, al\' fakat!
Svaka cast ;)
Čestitam...Samo naprijed !!!!!
Aldineeeeee...jediniiii...alidine, jedini, najbolji...ti si as, mi smo tvoji...aldineeee najboljiiii
Bh M, evo ti stare online,skida se :)
J.BO VAM BH_MURAT SVIM MUSLIMANIM L.JAVU M.TER
vala vakat je nakon sto Hrvatsku guramo vec 20 godina sa vrhunskim talentima da se i mi u tenisu pojavimo medju najboljima..
Igra i rezultat iz snova! Igrati tako sa Portuglacima na zemlji i na njihovom terenu i u Davis Cupu - to jeste golemo. Dubl bi mogao biti ključ, ali će ipak odluka pasti u nedjelju. Makedonce je dokrajčio Gorčić, Estonce Džumhur... Aldine, svaka čast!
Bravo Aldo ljubi te drug
sta ne igra onaj silajdzicev maneken. jel ne moze zbog stranacke kampanje stranke ZAgraBiH
Sjo dobrog Porešea kod Ganića ?