Ministarstvo kulture i sporta FBiH
0
5.000 KM teniseru Damiru Džumhuru
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas u novinama vidim Dzumhura (i Ibricica) uz Harisov izborni plakat. Sad mi je jasno zasto je Grahovac dao pare jednom sportisti. Bilo mi cudno. a danas mi je sve jasno. Dao je nase budzetske pare u predizborne svrhe svoje stranke i svog lidera, svom simpatizeru a mozda i clanu stranke Damiru Dzumhuru. Mali mi se zgadio pravo, a ova dvojica mi se vise ne mogu zgaditi sta god da urade.
jaao bas su se pretrgli....trebali su dati momku vise...sta je 5.000 dok plati rezije kupi sebi tene nista mu nece ostat...
Super, svaka cast. Hvala gospodine Ministre, hvala Damire
zaboravio si ministre koju nulu.
konačno nešto lijepo .bravo Damire....
5.000 KM? pa to bi dao neki covjek koji ima lanac pekara... A ministarstvo koje je na nivou drzave daje 5.000 KM? CCC... kako ih nije stid...ja bih odbio da sam na njegovom mjesti. Hvala.
e aferim ...da se obraz ne izgubi skroz... Damire,srce drago...ponosni smo na tebe:)