Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo li vam grand pri majku blokirali grad nit moš gore nit dole organizacija nula hvala bogu pa nikom hitna nije trebala jer bi mrtvih bilo.
Vi organizujte Grand Prix,a srbi pripremaju referendum.nemoj samo da bude opet kako se nismo nadali.kao sto se nismo nadali za rat. kad su srbi se ukopavali u rovove oko gradova,a mi odrzavali neke koncerte za MIR...
' referendum za nezavisnost RS-a ' Ko god se razumije u zakone na tom nivou... Zna kakav je to vic. Al' nek se mase zabavljaju - jedina smo zemlja u kojoj šmoklje i prevaranti glume politikante.