sport
0

Studentski nogometni kup 15. oktobra u FIS-u

Sarajevo-x.com
Studentski nogometni kup 2011. je turnir na kojem će učestvovati ekipe sa 14 fakulteta grada Sarajeva. Održava se 15. oktobra na vanjskom igralištu FIS-a, sa početkom u 10:30 sati.
Učešće su prijavili: Pravni fakultet, Ekonomski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet političkih nauka, Fakultet za kriminalistiku, School of science and tehnology, Griffith College Dublin, Građevinski fakultet, Prirodno matematički fakultet, Farmacija, Mašinski fakultet, Fakultet za daobraćaj i komunikacije i Fakultet sporta i tjelesnog odgoja.

"Prvi je put nakon mnogo godina da student imaju jedan veliki sportski događaj. Zaista je lijepo čuti i vidjeti studente kako ugovaraju utakmice i spremaju se. Kao koordinator ovog takmičenja, koje organizuje Udruženje studenata Pravnog fakuleta u Sarajevu, zaista sam uložio mnogo truda da sve bude na jednom vrhunskom nivou. Ovim putem pozivam sve ljubitelje nogometa da dođu 15. oktobra u FIS i uživaju u dobrim nogometnim predstavama studenata" kazao je koordinator takmičenja Tarik Trbić.