Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fazlija se bar nije ranio...
Ja dižem samo težinu svoje cure,kako se ona goji tako ja dodajem!
pa ja ovo gledo uzivo
~~~ ZA SAD SU DOJAVE 10/11~~~ ----- SVI LIKE OVAJ JE MAJSTOR ----- ~~~ IDE NA +1000 ~~~ ----- IMA DOJAVU 10.08.2012 kvota 30 ----- http://www.facebook.com/pages/DOJAVE-TACAN-REZULTAT/317293408315850?ref=hl
Izvini molim te, jest da je novinar nepismen, ali ovaj put je u pravu. Ovo je bio incident, a ako vec govoris o nesretnom slucaju, tj. Fazliji, eeee za to se prebaci na streljastvo, Pogrijesio si sport.
cuj incident?jao naslova cuj incident????nesretan slucaj ,alo alo joj ko je nama novinar sve.........
e cuj ovoga ukinuo bi sve sto se radi sa puno snage a malo mozga hahaha pa ti bi glupko ukinuo pola olimpijade.. za trcati u krug treba puno mozga? za sprint na 100 metara treba puno mozga? za bacit kuglu treba puno mozga? itd itd idi igraj saha ako ti je do mozga nemoj gledat OI.. ne znam zasto toliko raje pati za ovima sto dizu tegove, bilo da se radi o natjecanju u dizanju tezina ili bodybuildingu,cudni ste.
zovite Šveđanke da mu pomognu :)
Pridignuo? Mrsh!!!
a sto dizu toliku masu, pa hocel bruh dobit?
Da nema 196 kg na sipci kao sto vi tvrdite pola Bosne bi bilo na olimpijadi, a ja ve vidjoh nijednog Bosanca. Valjda mi svi pametni pa se ne bavimo fizikom.
Ljekari nisu otkrili ništa akutno, Matthias nema nikakvu povredu, ali osjeća bolove svugdje isto sa ljekarima.
pa ja nmg vjerovati da ima ovako gl.u.pih ljudi pa neki stvarno nisu nizašta osim za komentarisanje na klixtorisu. čuj nisu pravi tegovi aj levata majko mila i onda ovaj @wertez sam objasni sve iako tvrdi da nije 196kg nego lb. pa gl.u.pane konvertuje se težina ali iz 432lb u 196kg pročitaj malo pa komentariši gluposti. eto oni hoće da izgleda više pa pišu pogrešne kg, i sasvim je moguće da čovjek od 120kg koji cjeli život samo tegove diže digne 196 kg na trzaju, ne znam šta je tu nevjerovatno...
ovdje da ima 196 kg,ma daj ovdje ima duplo manje i ne dizu se u kg vec u funtama...hahahaha
Koji idiot, za sta je on trenirao citav zivot, hahha,..
Sve ovo treba ukinut. Sportovi kao dizanje tegova, macevanje, veslanje, sisanje motke, skakanje u vodu, ono puskaranje, plivanje....ionako nikog ne interesuje, a opasno je.
Teg je 3,50 kg nemojte se provaljivat