Igre Commonwealtha u Indiji
0
Strava i užas u sportskom selu
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisalo=pišalo
Naravno da sam cuo za igre, ali nikad se nije pisalo po njima prije. Mislim, naravno da je istina da su peksini pravi, ali sad mislim da neko namjerno hoce da im unisti reputaciju. Btw, na slikama je mozda prikazano podrum ili dva, nemamo pojma da li se fakat radi o hotelu. I na kraju, gdje god odes u hotel sa jednom, dvije, pa cak i tri zvjezdice - mozes zateci jako slicno stanje.
Predpostavljam da mislis na tvoje selo ?!
Ovo je tvoja kuća,a inače iz ove smrdljive indije potiču srbi-smrdi
Kod nas bi bilo isto. Seljaci koji seru i pišaju po ulici.
Taman za engleze i hostli po Londonu isto izgledaju
sta ces drugo ocekivati od gadne indije hahah ti ljudi mi se gade peksini zivi a kad progovore engleski odma me proljev strefi... ziku uslova bas kao u sarajevu 93-ce
Ovoga nema u Pakistanu ni Bosni ali ima u Indiji i Serviji!
Radim u hotelu i imao sam priliku vidjeti sobe gdje borave... Govorim u globalu ne o pojedincima ... Higijena im je NULA... Mogu oni biti milion puta i inzinjeri i doktori ali kada nemaju higijenskih navika dzaba ti brate sva pamet koju imaju.. Zaostala zemlja i tacka... Treba im jos najmanje dvijesta godina da stignu kulturu zapada .. Zalosno, to je samo sto mogu reci..
Kod njih se krave naj normalnije setaju ulicama, seru po cesti i to tako treba da bude.., mislim poslje toga sta se treba ocekivati..
Ciganska posla,zna se odakle su krenuli u svijet...
jel to ciganske krvi nema se sta reci.....
Nisi cuo za igre Commonwealth-a zato sto ocigledno nisi upucen, a ni nasa zemlja nije bila clanica C-wealtha pa se cudis. Jadni sportisti gdje dolaze, ako je ovo tacno, ako nije samo neka losa reklama za Indiju. Inace su Indijci bljak...ali su najinteligentnija nacija na svijetu, nazalost, ne moze jare i pare brale.
dje je ovo tacno u bosni
Odavde (Indija) potiču Romi.