Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega bi radije vidio u repki umjesto Levata Zahirovića. Zahirović ne bi ni prismrdio repki da mu menadzer nije Papetov buraz
doduse igraju na istoj poziciji :)
pa i ptice na grani znaju da ne igraju istu poziciju. Stilic je ofanzivni vezni, dok Levat Zahirovic lafo igra zadnjeg veznog. Al' taj POJMA NEMA o fudbalu. Vise nam problema zadaje kada igra nego sto je koristan. Samo trci k'o muha bez glave, ne zna prenijeti loptu naprijed, svaki ofanzivni igrac ga mimodje kao kakvo dijete.. ma bruka za repku.
Sreto Stilic steta sto nisi oso Njemacku, Fracusku sretno u Turskoj. Da Pandza dobije Klub Tebanam sto vise defezivaca sto je reko Susic danas.
Pismenost na nivou , zar Pandza nije potpisao za Glazgov Rendzers ...
Stilic Semir unosi nemir ! On je lud, on je jak...
On je bio manijak
on je lud,on je jak, on je BOŠNJAK