Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste smjeli rušili bi vi crkve. Ali em što niste imali dinamita za bacanje em što ste znali da u slučaju rušenje lete nove granate. U prevodu, kukavice.
Kad smo već kod rušenja možeš li mi samo odgovoriti koliko je u toku agresije srušeno džamija u Banja Luci a koliko je crkava srušeno u Sarajevu?
Nasilje na stadionima treba ozakoniti a ne zabraniti jer gdje ce raja onda da ispoljava agresivnost. Na ulici zna se a tu zivim ja, ti, ovaj, onaj, djeca, tu su nam kuce, auta, poslovni prostori.
nije mu majka kriva sto je on glup
Srbi i Hrvati su najveći neprijatelji na Balkanu. E sad zamislite šta ste i ko ste vi i kako se ponašate kad ste uspjeli da pomirite Srbe i Hrvate u usmjerite nas da se zajednički borimo protiv islamskog fundamentalizma i nakaradne tvorevine BiH. Zakon nećete dobiti pa taman vas tuklo svaki dan na fudbalskom terenu. Napravit sebi svoju državu na \"24% Nečega\" pa izglasavajte zakone kakve hoćete. Ako hoćete da živite u zajednici sa RS moraćete da naučite da poštujete zakone RS ili ćete dobiti po pičci.
idiot si ti - pogledaj se u ogledalu! spali smo mi davno, kad smo formirali federaciju sa islamofasistima!
A sa vase strane sve med i mlijeko... Sve ljubav sirite a mi ovako bezobrazni pa ne uzvracamo...
JADNI \"HRVAT\" NA STO JE SPAO PA DA OVE IDIOTE PODRZAVA
hrvati i srbi otrijezni te se - vidite koja se \"ljubav\" izlijeva na ovom portalu sa muslimanske strane!
pa majku ti srpsku GLUPU je-bem koja te je okotila!
treba prvo izolirati huligane iz policije i vlasti pa onda uvoditi red. ne može uvoditi red huligan huliganu. ne može policija biti naklonjena huliganu ako je iz reda njegovog naroda prilikom provođenja sile. vjerovatno ima neki red upotrebe sile. prvo šmrkovi s vodom, pa suzavac, pa batine pa tek onda upotreba vatrenog oružja. ukloniti dodu, klempu i onog šminkera hercegovačkog pa onda uvoditi zakone.
bravo RS. Hrvat!
@rs sta je ba? i ti zaboravio uzeti terapiju
Nećete ga ni dobiti. To je nadležnost RS. Znači ako dođete u BL da pravite probleme kao u Širokom dobićete batina i od plicije i od obezbjeđenja i od navijača i od publike i od baba i dijece. Vi bi zakon da možete legalno i bez posljedica da rušite neislamizirane gradove. MALO SUTRA !
nema ovlastenja bez zakona