Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheheeh..pa ce da bude ...novi pogorelica kamp...pa ce da bude na rts u...bosnjaci se ponovo pripremaju za rata sad pogledajte prilog...pa ce da bude...saljemo i pripremamo bracu za iraka...itd.Ma gasite taj klub pobit ce vas SFOROVCI)))
neki kazu... da paintball ozivljava tijelo i duh... za mjesec ce se sve vehabije uclanit...
Haha dobar komentar. Pare prijatelju to treba,biznis,ekonomija - tad ne samo da opstajemo ,već smo u situaciji i da osvajamo.Pa kažeš lijepo: Otvaram drvopromet u Bijeljini i zaposliš 40% bosnjaka. Takvo sto nam treba-znanja
ovaj sport bi trebao biti bosnjacki nacionalni sport. ako mislimo da opstanemo na ovim prostorima. jedino ako budemo svjetski prvaci u ovom sportu imamo sanse da opstanemo bioloski u bosni.