Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješni su ti teroristi... napadaju sportiste koji nemaju veze sa politikom i sličnim s.ranjima. Bolje da se okrenu stvarnim ciljevima i neprijateljima - ovako će samo učiniti da je cijeli svijet protiv njih i njihovih ciljeva. GLUPANI !!!
*lovenački.... Hahahahahahaha
samo nasi nisu dobili, ne znaju da idemo tamo. 5 sportista pa 5, forza BIH
Na kraju će ove ZOI da bojkotuje većina zemalja na čelu sa SAD.
Ne mogu da vjerujem sta zapadnjacka gamad radi,samo da napakosti Rusiji!!! Cime se sve sluze,koristeci ovu bjedu sto su je nedavno uvukli u taj pakt,a ovi jadni misle da su oni nesto ko vazni! Tacno treba Englezere sprziti nuklearkom drugima za primjer...
Ovo ce biti dobre ZOI :D