Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstore! koja volja
A šta će drugo
Čisto informativno- Tomo je spličanin koji voli Bosnu više od večine Bošnja... Postavio je zastavu Bosne na večinu svjetskih planinskih vrhova... I da, ne naplačuje svoja dobra djela...
oliver@ Bez ikakvog ustezanja-Mujče je pojam hrabrosti i odlučnosti. Tomo je definitivno postao jedinica za "ljudskost". Kapa dole ovim divnim ljudima što ulijevaju nadu u bolje dane...
Isao sa nama u ETSC u Buca potoku,od kada je postao Splicanin?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
never give up
neka on i ostane glavna vijest dana a ne Mile umrli
Ovaj mali je car !
Cestitamo! Ovaj njegov trener mi djeluje kao bas fin covjek.
bravo care. grebale vas vise priče o referendumu. hoćemo jos Mujceta i Tomislava
Svaka cast i tebi a i treneru...
A meni mrsko ustati pola sata ranije da istrcim... Svaka cast nadam se da ces uspjeti u svojim poduhvatima! Definitivno cu se i ja aktivirati, ovo svima treba da bude primjer!
oći mi orosiše za pohvalu svaku obojici pobjednika , puno zdravlja i uspjeha život je pred vama
Svaka cast organizatorima i promoterima ovakvih dogadjaja koji promovisu zdrav zivot, solidarnost i etiku . Nadam se da ce ih imati sto vise. Dok nam u susjednim drzavama organizuju nekakve parade srama ,parade nemorala .
Svaka cast mladicu,ti si primjer kako se radom I upornoscu postizu rezultati!Neka se dobro zacrvene od stida kad citaju ovo nasi kosarkasi I olimpijci sto su isli u Rio na godisnji odmor!Usput,slicno tebi cestitke I BH olimpijcima u sjedecoj odbojci,ovako se brane boje drzave,a ne kukanjem I trazenjem raznih razloga,u smislu da smo imali pripreme na Maldivima ili Sejselima bili bi prvaci svijeta,a ovako u Bosni,pa nemamo znacajnijih rezultata,ali bice abd na slijedecim OI I tako vazda valjaj suplju do u beskonacnost!!!
Svaka čast legendo. Ti si sportista za uzor. Bog ti dao svako dobro i ljudima koji ti pomažu.
Ovo je za svaku pohvalu, svaka cast...
Respekt...
Boze daj mi snagu i volju ko Mujce
@Hououin Kyouma +