Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si barem blizu Zenice, pa da dodjes u AK Zenica! Svi bi se potrudili da ti pomognemo! Svaka ti cast momcino!
Rad ce se isplatiti. Samo naprijed !
Duša mila, nadam se da će naći podršku koja mu je potrebna.
svaka čast momčino, ne treba se obazirati na komentare zlobnika i sitnih duša, naći će se već jedan koji će ti pomoći u tvome naumu. sretno.
Gospon Janosik, potpuno se slazem. Svaka cast ovom decku na hrabrosti, iskrenosti i upornosti. I sto, prije svega, ne kuka nego se bori za sebe i svoj cilj.
@ObicnaOsoba tako je uvažena gospodicna :).. ja mu zavidim na istrajnosti i volji, i automatski sebe preispitam gdje su meni ta istrajsnost i volja :(
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sretno legendo trebas biti primjer ostaloj omladini koja samo sjedi za kompjuter i ne radi apsolutno nista! aBd da nadjes trenera i ostvaris jos bolje rezultate, amin