Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovi sto omalovazavaju uspjeh, eh sta reci, obicno likovi koji su skijanje vidjeli samo na tv-u. Nije Zana Mikaela Shiffrin, ali je ovo za nase uslove, koji su inace nikakvi, super rezultat. A ovi sto nikad na skije nisu stali, Oni isti sto subotom izadju na Bjelasnicu da zauzmu parking stvarnim ljubiteljima planine i skijanja, pjma nemaju na kom se nivou skija u zemljama kao sto je Ceska, bugarska isl. Oni bi odma pobjede u svjetskom kupu, papci neznalice.
To Zaki! Svaka cast ponos Pala i Republike
ko neko takmicenje, nigdje , njemica , austrijanki, svicarskih skijasica , i moja kamila bi se popela na tron medju lijevim zemljam a, i to onim koje skoro pa ni nemaju snijega ;)
@Pero EM MI KRADES NICK, EM SI NEPISMEN.
Ja ne znam kako ovo neko moze nazvati uspjehom. Svaka njoj cast ai brat bratu nikako ne mogu shvatiti kako ljudi iz nekih desetih zemalja mogu biti bolji od nasih.
sve najbolje za tvoj uspjeh i da ih bude jos milijon ali tesko ces ti uspjeti u bosni, pero u srbiji je skijanje na istom nivou kao u bosni pogledaj nevenu ignjatovic koja je uspjela pomocu svog budzeta a ne drzave i saveza pozz
Hvalile se Bistričanke, da su ljepše neg' Paljanke, ali gazda Duje nece ni da cuje ajme ća ću ja ali gazda Duje nece ni da cuje ajme ća ću ja
Cestitke.B-)
Zasto neskijas za Srbiju