Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno u eu...evo hrvati u eu i sve im bolje nego na istoku,ima i srbija uslove al samo lazi i kradi ne mozes daleko dogurati...ima se od hrvata sta nauciti
Ovi hrvati su cudo..
Otac ma da se zove amir damir samir nebitno jel musliman il katolik bitno da je hrvat po putovnici a koliko je mala hr sa jefnom stazom velika govori leona popović zubčić kolega rodeš uzimaju postolja i bolji od slovenaca koji imaju alpe nezamislivo
senzualna!!!
Imamo sve preduslove da budemo skijaska nacija a u sustini nemamo nista,glavni sport kod nas je politika i vjera!!
Hrvati su pravi sportski narod.
dalje slijede Camille Rast, Melanie Meillard i Michelle Gisin (sve iz Šveedske) - šta ke sa vama klix ? Nijedna nije iz Švedske. Sve tri su iz Švajcarske. Čestitke Zrinki Ljutić osvojiti drugo mjesto pored ovakvih imena je uspjeh. Šifrin je najbolja svih vremena. Djevojku treba u kuću slavnih još dok je aktivna skijašica.
Respect ! Elvedina bona pokreni se malo.
Samo za Info, Hrvatska ima jednu ski stazu i jedan ski lift... Cestitam na radu i uspjehu za razliku od nasih koji imaju velike mogucnosti i potencijal za ovaj sport ali rezultata ni na vidiku..
Platak, Sljeme, Bjelolasica i dosta manjih, dakle nemamo mi nešto previše bolje uvjete, ali bolje svakako imamo, no nemamo ono što oni imaju, ljude koji hoće, mogu i znaju.
Mnogo jos uspjeha za mladu damu zelim