Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi ste nekulturni seljaci jeste li ga uopste znali prije olimpijade jeste li mu pruzili ikakvu podrsku je li mu iko pruzio ikakvu podrsku momak ima tek 18 god neka za 4 god na sledecim igrama bude 10 ali neka neko pruzi podrsku i pomoc ne samo njemu nego svim olimpijcima,znate li uospte koliko je trcanje na skijama tezak sport ako vi znate bolje i mozete zasto vi niste otisli u vankuver nego sjedite zavaljeni u smrdljive fotelje i pricate pametne! samo kod nas postoje komentari tipa ajmo kamenovati svoje olimpijce kako vas nije sramota neuki seljaci!!!
REZULTAT JE DOBAR KAKO JE plakalović NAUCIO SKIJATI U OKTOBRU PROSLE GODINE:.. MISLIM STVARNO PA OVO JE SRAMOTA DA NE MOZE BITI VECA KO TROSI NASE PARE NA OLIMPIJADI,,, AJMO SE ORGANIZOATI I U POVRATKU IH KAMENOVATI:...PA OVOG NEMA NI U TANZANIJI...
Pa nemojte ljudi,snijeg je pao, poledio mu je kolovoz,a ko zna, mozda je bila i trka 15km sa preponama
da hoće koji biatlonac ukokat đenerala mekenzija odmah bi pretplatu za tv platio.
Da, rezultat je zbilja fenomenalan. Potpuno je opravdao svoj, trenerov i ko zna sve ciji odlazak u Vancouver o trosku poreznih obveznika. Stigao je na cilj. Jos isti dan. A nije ni zalutao u kanadskim sumama. Trijumf!
pa dragi mladene, da smo iz afrike ili kakve topske zemlje jos bi se i mogli vaditi, ali tebi bjelasnica i jahorina sat vremena udaljene, mogo si se barem usteliti da trcis na tim skijama. imas skije, imas snijeg, izgleda da ti samo volja fali....
nije nam valjalo ni kada su Fazlija i Mekic bili 6 i 9 na OI pa nam naravno ne valja ni ovo sada. koliko para toliko muzike.
hahahahaha ma odlicno, nema sta!!!!
ih vi odmah sramota. a niko nije ni cuo za covjeka do danas! hocu da kazem rezultat je dobar jer izgleda da je momak napravio vise muzike nego para sto je ulozeno u njega. mozda da je ikakvu podrsku imao mozda bi bio 60-i pa na sljedecim igrama 30-i pa mozda i medalju nekad. a ovako cete mu se malo ismijat i sutra opet niko nece znat za njega.
Naš mentalitet. Neko te zafitilji štocem iza uha, a ti kažeš \"moglo je i gore\". Porobite nas, molim vas.
čUJ OVO IZVENREDAN REZULTAT. STIDI SE!
Naš je dobar, solidan, ... šesti.
Sta je ovo? Rubrika crni humor ili nesto slicno. Ovo je nesto u fazonu, danas sam dobio 2 jedinice u skoli, ali sam zadovoljan, neki su dobili 3! Haha!