Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako, i kod nas ce europa kup u februaru na Bjelasnici, vidis da je proljece
To je to sa skijanjem, u Austriji ga nema ni zglave. Ostaje jos Skandinavija i vozdra.
cuj otkazan? otkazala pamet onome ko je uopste planirao taj dogadjaj. nema snijega na alpama a ono bi da skija na brdu.
nema snijega ni u svici a kamoli u zagrebu
Umjesto ovoga mogli su organizovati ljetnu kraljicu u Splitu na moru.
mozemo komotno pocet sadit mago i banane
Daj vise jeoga Zagreb i World Cup. Ljudi placaju svima put, hotele i svu hranu i daju im premije samo da dodju 😂 ovo nije vidjelo skijalista
Koji od organizatora utrka ne radi (manje-više) sve što si naveo? Pišeš besmislice, da nije odgovarajuće skijalište ne bi dobilo licencu za takmičenje Svjetskog kupa. Zagreb je jedna od tri top utrke, ako ne i najbolja, a snijega i minusa jbg. nema, kako u Zg tako ni na Pohorju, Jahorini, pola Austrije, Italije, Francuske.
Ma daj ne provaljuj se. World Cup da se vozi na brdu na kojem je i prije 10 godina bila linija snijega za trku. Linija toliko jaka da se ni kapije me mogu zavrnut. Posipaju ureu milijardu puta da satro zaledi, a rupe na stazi do zavrat ;)
Ma neka nema kakav je narod dobro Bog išta i daje.
Dakle Zagreb u sred Slavonije održava trku za Svjetski Kup.......
Sljeme u Slavoniji ?
3 2 1 sad krenite s pacenickim komentarima.....