Morat će na operaciju
0
Kosteliću pukao meniskus desnog koljena
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bezveze ste svi, i ovi koji se nasladjuju njegovoj povredi, i ovi sto uzvracaju sa NŽS, a i ovi sto lajkaju sve to. u pm nema 10 normalnih ljudi u drzavi
KIROV IDI BERI PAMUK BALAVCE TI SPOMINJES 1941 DULUME MALI !!!
Pravda je zadovoljena. Čovjek crnokošuljaš koji pred trke koji kaže da je spreman kao njemački vojnik 1941, ne može da pobijedi na stazi koja se zove crvena (krasnaja) poljana a da mu se ne desi nešto loše.
Nije on bolo, nego (o)balo
Pa Ivice dragi, mijenjaj kliniku, vidiš da ti urade tako da im budeš stalna mušterija..pa sedam puta te operisali, bježi od njih..jevrejska posla.. Svejedno što si Hrvat drag si mi čovjek jer si sve postigao svojim radom i trudom..navijam za tvoje zdravlje.. A tebi @bolo natakarim mamicu odmah nakon sestrice na 27 cm..
Drzi se, uz tebe smo.
meni su puno ljepše ove,a i više su vezane za sport......posebno ova prva http://www.sarajevo-x.co m/bih/navijaci-maribora- skan dirali-noz-zica-srebreni ca/1 20213058 http://www.sarajevo-x.co m/bih/sarajevo/urusio-se -kro v-ledene-dvorane-skender ija/ 120212070# http://www.sarajevo-x.co m/bih/sarajevo/srusio-se -dio -zapadne-tribine-stadion a-gr bavica/120213031# http://www.sarajevo-x.co m/bih/ibrahim-susic-novi -gui nnessov-rekorder-u-brzin i-je denja-keksa/120212058
Aferim, ja lijepih vijesti na sabah.
Oporavi se Ivek,smi smo uz tebe!
Evo posla za dr. Nemeca