Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjet ćemo kad uvedu sjedeće skijanje!!!
daj m.e.n.i ;)
Ivica PRVI Natko DRUGI Šamšal 25 Široki 29 4HRVATA U 30 Dupla pobjeda osvojen svjetski kup mali kristalni globusi us-komb i slalom e to je već pokazatelj da se samo radom može sve postići a nama džabe brda i planine kad smo antitalenti u svemu uskoro i u sjedećoj odbojci a zapravo to i nije sport
Dala bi mu:)
Navijam za njega k\'o da je naš. Hrvati sa dva brda imaju vodećeg u svjetskom prvenstvu a mi sa par olimpijskih planina nemamo ni predstavnika. Žalosno.
Bravo PROFESORE :)