Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ale : upravu si jarane sve ...ali steta ne zele da se dogovore...fudbal,kosarka,vaterpol,odbojka ...bili bi gigant 100%
tako u nas jednom poledile bare, reko\' hajmo onoga hokeja. najdemo mi komad drveta pa stali letati za njim, i ja da cu opaliti onu plocicu, prometnem pa kad sam spuc\'o haru po labrnji, nama sam mu nos razbijo. bilo je krvi po ledu kolko ti Bog hoce.
zaboravih i odbojku,evo srbi u polufinalu svjetskog prvenstva.tako se postize i kvalitet i prvlaci publika i nacionalizam ostavlja po strani.
a sto ne bi napravili zajednicku ligu i u vaterpolu (sarajevo i banja luka imaju uslove),pa u fudbalu itd?bolje to nego nego nacionalisticka prepucavanja!
Evo izgovora da klubovi (npr. kosarkaski) iz RS odu igrati sa Srbijom...
ja vam lige i g0vana
ništa bez Srba!
ovako je trebao i alija da uradi 1991 .. sada bi vec bili u EU