Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO LEGENDO!!!
Ovako se predstavlja svoja domovina. Bravo majstore. Ervin nosi broj 3368.
Treba nam maraton! Prirodu koju imaju italijani imamo i mi i vi. Bjelašnica, Visočica, Prenj... treba nam balkanski HERO!
@Jale Mi jesmo nepismeni, mi samo uzivamo u prirodi i nekako nam zao da to ne podijelimo sa onima koji ne vide dalje od monitora. Ako ima neko ko se razumije u novinarstvo bujrum nek\' ide s nama i napise koju pametnu. Hajd dodji u nedjelju na Chavljak kraj Sarajeva, mozes autom do kraja asfalta, tu je utrka domace XC lige (jedinstvena za cijelu BiH), vidi malo kako to izgleda i napisi onako novinarski i sve pismeno. Ali majke ti nemoj reci da je \"skakutanje\" voziti 4.200 metara uzbrdo dok ne probas makar do Kozije cuprije. MIslim da nema razloga za vrijedjanje. @Slovenci: pozivamo vas da vozimo kroz BiH, imamo sjajnih tura, pogledajte na portalu mtb.ba. Naravno, nekomercijalno, mi ovo radimo dzabe.
Zdravo Slovenac! Evo mi upravo diskutujemo na forumu www.mtb.ba kako da dodjemo u vecem broju na HERO2013. Gledao sam vasu ekipu kako slavi u cilju, legende ste! Brdski biciklizam je u BiH jako mlad sport i imamo milion peripetija. Od zakonodavca koji nam osporava pravo da se krecemo po planinama pa do evo ovih \"krasnih\" komentara na klixu. Ali, znamo se braniti! :) Pozdrav dobrim ljudima! Ervin
bravo bosanci! vidimo se na HERO2013, nadam se u vecem broju! ;)
A tvoj odgovor ponovo dokazuje tvoju nepismenost jer slike vidis tek kad udjes u clanak. Kad tek otvoris rubriku sport vidis samo naslove clanaka, ovdje naslov govori o \"najtezem maratonu u Evropi\" a to bi bio TdF koji pocinje za tri dana.
Sve pohvale za ovaj izvjestaj! Jedno veliko BRAVO Sarajevskim brdskim biciklistima! Pozdrav iz Slovenije
Što dokazuje da ne znaš razliku između to dvoje, jer da pogledaš slike ako ništa drugo znao bi o čemu se radi, a što se tiče novinarstva, to nisam komentarisao niti sam ti rekao nešto u povodu toga.
Momcino obrati paznju, naslov glasi \"vozio najteži biciklistički maraton u Evropi\" a ne \"vozio najtezi MTB maraton u Evropi\", dakle prvo se malo opismeni pa dodji da pricamo, ok?
Jale, prvo nači razliku između mtb-a i cestovnog biciklizma i onda piše nešto takvo. Također, nemoj pisati o nečemu šta nisi probao.
Emire, i za tebe vazi ono sto sam napisao, tj. kakve gluposti ovaj portal objavljuje ovaj clanak je mila majka. Standardi novinarske profesije ovdje su degradirani do neprepoznatljivosti i prakticno vise ne postoje pa tako ni tvoj (tj. njegov) clanak u prvom licu o samom sebi ocito nije problem objaviti ovakvog kakav jeste samo da bi se popunila rubrika. Posalji i u Avaz, objavice ga i oni jer tu su negdje sa ovim portalom na istom nivou. A to sto on ima suprugu i djecu i 35 godina apsolutno je irelevantno u rubrici sport i nikoga ne interesuje, pa ni mene. Usput ga obavijesti da je najtezi biciklisticki maraton u Evropi (vjerovatno i na svijetu) proslavljeni Tour de France gdje se vozi 20 dana 3200+ km i za koji se profesionalne ekipe pripremaju cijelu godinu, i nikakvo jednodnevno rekreativno skakutanje po brdima sa ruksakom na ledjima gdje plasman nije bitan nije mu ni blizu.
-Ima ih zar ih ne vidish na brdima cuvaju ...ovce ...!
moja mama se zove Milena i ona voli osunecenu fesliju
za bosanceros A ima li gdje kakvih smrda...ups, sory, hocu reci srba na ovom takmicenju??? ODGOOVR: Nemaaaa !!! Dok mi vozimo biciklisticke trke srbi paradiraju po gej paradama po beogradu...
joj dobre koke!
ma ja Merida se voza, nema se feninga... Neka, svaka cast momku pa se necim zanima nije kao vi ublehasi, svaki dan sjedite i ispijate kafe i kukate po cio dan kako vam nevalja a vi sami nece nista da poduzmete. Covje uziva a vi se ++bite jer ste lijeni.