Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva se ovo sirotinja skupila, u gaćama trče.. Šalu na stranu, lijep događaj za Grad Sarajevo i njegove građane, podržavam, ali ne trčim!
Bitno je da se guzovi dobro vide.
@alanx Dobro zapažanje, "Soko Okolovo"..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosanke???? ti njoj da je Bosanka???? pa brOtO....
Al' je prolazno vrijeme prvog drama dobro. Moj rekord je 1:07:02 na 10 km (rekreativno trčim), a on je za približno isto vrijeme prešao 21 km. BRAVO!!!
@commi :) čekam tvoj komentar :D
Bosanka, a ne Bosnkjakinja/Hrvatica/Srpkinja. U BIH zive Bosanci!!!
A gdje su ti Hercegovci. A nju da pitas ona ke sprkinja
Atletičarka Biljana Cvijanović je u ime sportista izrazila zahvalnost zbog dobijanja pasoša Srbije. "Ako budem nastupala za Srbiju, radiću to svim srcem", rekla je Biljana Cvijanović.
eee, ljudi moji, uredu sve za pohvalu da se vidi da ima bar malo života u ovom gradu...ali kada sam vidi postolje za proglašenje pobjednika odmah sam shvatio da sam u Bosni...pa to su napravili tj. izrezali burad od 200lit. za ulje ..obićne stare bačve i obojali u crveni....joj majko moja... ali hajde samo neka se zabavlja raja, dok ovi hapaju odozgo
Spermbank i dobri guzovi - dobitna kombinacija.
Spermbank :)
Bitno je da se guzovi fino vide. Ovo, ostalo manje vise. Mogle su i gacice skinut, koji ce im vrag. Nek se sve vidi majka mu stara. Kako ce se drugacije udat?
imam ija konto u spermbank
Vidim ima ih nosaju srpske dresove i hrvatske kockaste -coskaste . Pa to moze samo u Sarajevu, inace bi bili napdnuti svi da su trcali u Beogradu ili Zagrebu. Jer danas kada vide da nosis zastavu BiH odmah te napadaju i skacu a kod nas moze i srpska i hrvatska, niko nikog nista ne zanima. Mi smo u Evropi odavno
Vidi ovih što trče u kupaćem kostimu :DD Nedo Bog da ih vide one vehabije što su u čaršiji napadali djevojke za ramazan :DD
A tek ovaj sto trci u sahovnici, i to u sred Teherana!:D
@ Casanova BiH @EminaSA onako hladno mi se napušite tukija u sred Teherana pred brojnom vehabijskom publikom.