Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto nasi mediji ne prate ovog momka malo vise. momak je u samo svjetskom vrhu bilijara. ima obozavatelje po aziji ljudi traze autograme i sliku sa njim. kod nas je apsolutno nepoznat.
Čestitam! Ovo je veliki uspjeh. Čovjek je već vicešampion svijeta u najgorem slučaju.
bravo, svaka cast, sretno
Champion 👏
Gledao sam rang listu .Trenutno je 19 na svijetu,ispod Pecelja.Može on puno bolje. Ovo je rezultat sezone za njega.Sve čestitke i sretno u finalu !
Sacekaj oko nije azurirana lista poslije Hanoi opena
Smeta im neciji uspjeh u odnosu na ne uspjeh tako ti je to u bosni. Kapa do poda majstore bosanski..
Amerikanac Shane je apsolutna legenda ovog sporta....zaista je zalosno i sramota da nasa drzava ne prati uspjehe naseg Sanjina....ovo je veliki uspjeh, momak je na samom vrhu svjetske rank liste najboljih igraca. Da susjedi ili komsije ovako nesto imaju dizali bi ga u nebesa!
Biljar kod nas nije toliko poznat
Bravo majstore ....poderi ga sutra. Navijamo za tebe.
Bravo Sanjo sampione
Bravo maestro.
Golemo - čestitke 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Svaka cast. Veliki uspjeh. Puno srece!
Gigant, sretno sutra!
discipline "desetka" i "osmica", jel to takmičenje u jedenju ćevapa
bio si blizu,kad zabijes osam ja te na kiti nosam