Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolazi pravda na svoje sad ado da se vratip na vrh akobogda
tko je gledao mec bilo mu je jasno da je tip dopingovan. trebo je davno da legne, ali je izvlacio snagu iz peta da ostane na nogama
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Ja garantujem da su Tavez i Aguero dopingovani...Jer, ne moguce je da oni onako dobro igraju. ;-) Sta kaze sirota raja iz istocne be i ha, slazel' se sa mnom il' ne?! ;-)
ova vlaška stoka sitnog zuba se pozelila batina hocemo jedan građanski stoko al sad sa pravim oružijem:))))) psssss stoko jer inace idu Bošnjaci na marš do Drine a ako im se omakne i preko:)
Bravo Ado momcino,a ove svinjogojce vlaske neka pojede ljubomora i nemir,po cemu se smrdi poznaju nego po tome ! Raspale po nacionalnoj osnovi,vjeroispovjesti i svemu onome sto oni nemaju a zude za istim...umrite krmozderi....ADO MOMCINO !!!!
Sport je davno umro, ali raja još ide na sportske događaje.
znao sam da taj nas strumpf je bolji - Sad ga n...g..zi za obadva meca strumpfe
dobi poturica po gujci, pa vi pričajte šta hoćete.
FELIX BALYIJA ZVANI KRMOŽDER.
bice da si ti realno glup
samo mi je drago zbog one dusmanske bagre sto je navalila da je on adu nalupo, dje ste sad
bola i sve da je promijenio ime u Felix kao sto nije, i da je promijenio religiju mi bi ga i dalje voli jer bi uvijek bio Bošnjak:))) a to što vi zatucane vlaške duše kojima je u interesu da ne razlikuju vjeru i naciju jer nemate u BiH nista svoje pa se kradete nasu historiju dok smo bili kršćani i prikazujete je kao svoju pa koga bola briga za vas smrdljivi tvorovi:)))) ako sebe j... u mozak ne mozete nas i svijet:)))
Felix Sturm je kao umjetnicko ime , covjeku u licnoj karti pise Adnan Catic Posrbice i Škutori ubit ce vas ljubomora
slušaj ti svinjogojac Felix Sturm mu nepiše u papirima već Adnan Ćatić,pa ti i dalje prdi
cigan, adnane kralju zalsuzio si titulu
Nije mi jasno kakav se sad ADNAN pominje jer koliko je poznato Soliman se borio protiv FELIXA STURMA