Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni moraju u Bayern dovuč samo još jednu špicu kao što je Ibrahimović i igrača u veznu liniju kao što je schnaider.a što se tiče Salihamidžiča on mora ostati u Bayernu jer je pravi igrač za ta klub.
braco strasno si brzzzzzzzzz
ja bih volio da svi stranci malo slabije igraju u bundes ligi,samo tada bi ih zeljo i sarajevo predvodili kao sto oni nas sada,uostalom kad bosna neide u portugal nek i salihamidzic neigra u bajernu boli me djon.
kaze se najvece selo, a ne najvise. i blaz sliskovic nije igrao vec je bio trener. jebali ti mi sarajlije mater nepismenu.
Brazzo ostaje ili u najgorem slucaju ide u Barcu!!! A vama sarajlijama svak seljak osim vas! Svaka cast Sliskovicu mostarcu sto nece vise da igra u sarajevu sa reprezentacijom svakako neznate navijat, pa normala kad je svaki drugi na tribini Sandzaklija! Postali ste najvise selo u BiH, Cestitam!!!
Ne kaze se "pobjedili titulu" nego osvojili titulu.
Pravo si nepismen.
hasan je bio uvijek dobar i ostace. on je za bajerna bio dobra pomoc sta se tice titule koji su pobijedili. Ne daj se braco vidjet ce bajern sam sta ima otoga aka te izbace, jebolivam hitler majku svabsku.
ma neide hasan nidje ba sta vam je..iako ode plakace za njim..a ti cups manje laj..haha
ma vidi se da je povreda uticala na hasana , nije vise dobar i u odbrani kao sto je prije bio. A za neuspjeh Bayerna iskljucivi je krivac Hitcvild , staromodan je svi ga ciraju a hasana ne stavlja na desno krilo gdje pruza najbolje partije nego ga gura u odbranu. A Balack je stvarno taraba kad svabe porede njega i Zidanea stvarno su jadni nije cudno da im ananmusi kao Asamoah igraju u reprez.
kakv hasan i engleska spanija il bilo sta drugo ba on je samo za bajern mogo i igrat vako haso welcome to premijer liga of FSBiH. normalno ak je sve ovo istina a na nama je da vidimo ja mu zelim mancester ak more al dabogda ba
Za ovoga konja sto spomenu turbinu samo dzabe konju pricati ali znali on ove asove iz turbine koje zna citavi svijet;HALILHODZIC VAHA,HALILHODZIC SALEM,SALIHAMIDZIC HASAN,PELIC VEDRAN i da ti ne nabrajam jos mnoge kao TUFEKA iostale. Supcino jedna a ko to ima sa ustiprace da zna neko za njega osim koji coban injemu slicni
ON MIJE PREVISE LIJEP DA BI IGRO FUDBAL SA ONIM MAJMUNIMA VIDI SAMO OLIVERA KHANA (GORILA) BOLJE MU JE DA BUDE MANEKEN
Od veceras aktivni! www.freewebs.com/roma-sarajevo Tanti Auguri!!!
sta se sekirate Turbina ga trazi igro bi u prvoj postavi.za brazzu nema zime