Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Pape nek si ti njih naucio sa parkinga da pucaju :) Volim te Bosno
Oj Safete, Sajo, Sarajlijo a jesi nas brate obradov o :))
men je obradovo Hajrovic vise
Borbenost je bila vidljiva, ali je igra zaista bila slaba... Puno brzopletenih rjesenja, rupa u odbrani, taktike ni na vidiku... pa bolan nauci ih da se zadnjih 5 minuta lopta drzi uz protivnicki korner da bi se dobilo na vremenu...
Pape, svaka čast na pobijedi ! Slika na stranici FIFE je fenomenalna: Želimo ti da tako skočiš i 15.10.2013 i daruješ nam BAJRAMSKI poklon, put u Brazil.
Ispade ti Pape veliki stručnjak :)
SUŠIĆU,ako ne odemo na SP,isključivi krivac ćeš biti ti! Pravio si puno grešaka! Ponoviću ono što sam prije utakmice govorio: Misimovića,Vršajevića,Stevanovića, .................,treba prekrižiti!Starteri moraju biti dr.IZET i Meduljanin!
misimovic je i ovu utakmicu kocio cijeli napad previse je spor, kako fizicki tako i mentalno!!!
naučila mu žena praviti pitu....
Kako će pape da pajki večeras ko malo dite :P
Lijepo je veceras biti Bosanac iHercegovac........bravo ZMAJEVI.......
vazda je *** pare bez Bosne
Uh....Ovaj Hajrović je Zvijerka , može igrati momak i u Sredini terena i u Špicu....Šut za 10.... Sada imamo mnogo mladih igrača.... Hajrović,Bičakčić,Pjanić,Stevanović,Višća,Zahirovic,ti momci će za 3-4 godine biti vrhunski igrači sigurno
Još kad ih vide menadžeri na Evropskom prvenstvu :D uhhh ima da vatromet pravimo
Svjetskom* hahahaha pardon :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje su sad one picketine, koje psuju Susica??????????gdje ste miseviiiiiii
Evo nas.. al nije niko psovao?.. bilo nam je krivo zbog prošle utakmice to je sve
a od utakmice sa Amerikom je bilo ''navijaca'' nema sta nisu i Safetu i cijeloj reprezentaciji opsovali a sad ih slave i ostala sranja.. nemojte biti navijaci na baterije! podrzavajte repku i kad gubi i kad ovako majstorski razvali debile!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci, na srecu i na guzove smo dobili, bez igre i bilo cega, a sa ovim u Brazilu mozemo samo gace skinuti i nageti se... Susicu, legenda si FK Sarajevo, kluba za koji navijam, strasan igrac, samo takav, ali mani se zivota ti trenerskog posla... Vile su na pronosale u dvomecu i ako odemo u Brazil, treba Halilhodzica, Sliskovica ili Bajevica dovesti za Knock-out fazu...
Potpisujem komentar, veceras smo imali srece k'o nikad, dva gola smo dali ni mi ne znamo kako, a mogli smo primiti tri najmanje, kad nam dodju Juznoamerikanci i Afrikanci ima da ga popusimo sa ovakvom igrom
Sve samo Slišković ne. On je i gori od ovog defanzivca. Pokazatelj naše moći je utakmica protiv Francuske u Parizu. Tad nije imao šta izgubiti i igrali smo ofanzivno i razbili na proste dijelove Francuze. Pokazatelj Sušićeve taktike je utakmica protiv Francuske u Sarajevu. "Oni su favoriti i mi bi bili zadovoljno sa neriješenim rezultatom". Mi smo tad imali šta izgubit i izgubili smo, Vedo je igrao desnog defanzivnog veznog (ako ta pozicija može postojati) i ljudi su nas razbili na proste dijelove. Kad bi to moglo tako lahko da nas Halilhodžić preuzme pa mogli bi daleko dogurati. Ali ipak ako prodjemo dalje to se pripisuje Sušiću i onda nema šanse da dobije otkaz.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma safete kralju zasluzio si i ti da ides sa ovim momcima na svijetsko
i jos nesto pa me mozete svi mrziti kazu u zenici smo imali los dan kad ovo danas dodam imali smo los dan ipo zadnjih 30 min ne racunam
Safet Sufić Pape selektor BiH :))))
Danas sam se toga sjetio, haha
Ja te i dalje ne podržavam, opet smo utakmicu počeli nekako šarlatanski. Da ne primismo gol u 42oj primili bi kasnije i tek onda bi nas koštalo. Na svu sreću dobro je ispalo. I ne širite klixovci laži da ima nesporazuma u ekipi, prvi su Pjanić i Džeko priletili da ljube Hajrovića. Njemu svaka čast kao i ostalim igračima, Miske nam je malo zatajio ali proći će i to. Idemo sad razbiti Lihtenštajn i nadati se da će slovaci dobiti Grke kako bi nam barem malo olakšali posao.
Ma levatina. Sve na jednu stranu, ali ovo nepotrebno retoričko kur.čenje pred ove dvije utakmice je odlika debila. Vile nas pronosale. Neće se Slovačka trudit u toj utakmici sa Grcima.
Jel vidi bolan Pape da ne mozes bez zadnjeg veznog igrati,mora Rahimic ili Zahirovic tu biti. I jel vidis da ti Miske ne moze igrati u prvom timu,i jel vidis da nam treba jos jedan napadac kad zagusti,i jel vidis da Hajrovic zasluzuje mjesto u prvom timu.
Ma on da cita komentare bolje bi mu bilo, al' on isto mazga, samo po svom