Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAJ IDIOT TI JE STIGAO IZ REPUBLIKE SRPSKE 100%,IMA IH TAMO DOSTA!!!!!
Ispali su jako losi domacini zbog razno raznih izgreda takozvanih navijaca!! Dosta predrasuda i primitivizma je bilo pa prema tome nisu ni zasluzili biti prvaci!!
@Bosanac,u jna si prvi grabio repete slanine,a sad si kao vernik.Hrvati te tukli sa ledja a mrzis Srbe.Saberi se malo,rodjace.
Ruke mu se pozlatile.
karali vas turci 500 godina a sad i danci. al svaka cast za one sajkace, jel vam to narodna nosnja?
e bas mi je drago,,,a jos draze mi je jer vam nije prvi put :)
Ne trci pred rudu vazda je bilo i ostace a vi ste se vise nacionalisticki radovali i slavili kao da ste za zlato igrali e pa eto vam ko drugom jamu kopa sam u nju upada.....
ja nemam protiv rukometasa nista,Ja sam iz Bosne i Hercegovine i bas mi je drago sto su 3 ekipe sa prostora Balkana bile medju prvih pet,Daj boze da je koja i uzela zlato bilo bi mi draze nego sto su Danci uzeli.Valjda bude srece pa i moja BOSNA prodje ove kvalifikacije pa da mi bude dusa na mjestu,drago mi je bilo kada u mecu izmedju Hrvatske i Srbije kad jedan igrac obori drugog pruzi mu ruku,daj Boze da tako hoce i nasi politicari(inace majmuni),samo zalim one jadnike od navijaca,sva sreca pa niko nije zivot izgubio, uzivaj te ljudi,manite se vise tih prica,i to sve isto,dosta vise,uzivajte u ovako lijepim stvarima pozzz...
DACE BOG PA CE I TEBE NEKI TVOJ GEDZA ZVEKNUTI U OKO !!!!
SA TAKVIM PROPUHOM IZMEDJU USIJU , NEMA GOVORA NI O KAKVOJ STUDIJI . STO SE TICE OVOG : \" HAHAHAHA \" , PRASNO BI TI GA SVAKI OD NAS OD SMIJEHA . A SADA NA POSAO , KRMADIMA SPLACINE ...
me me Pa kada smo mi bili na Evropskom ili Svejtskomu Fudbalu , pa prosli grupu ,pa prosli osminu ????? Rekao sam da Turci imaju uspijeha u kosarci ,ali svi kosarkasi su im porijeklom Srbi , i Srpski pričaju normalno u reprezentaciji ??? MA jesam pravi bošnjak mrzim Srbe svim Srcem , a kako Crnogorci 500 000 pa usli u vaterpolu , a koji je odnos Srba od 10 i ostalih sa 50 100 ili 200 miliona , pa Srbi najbolji , samo se pitam . JA mislim da Srbe trebamo da još više mrzimo da bi uspijeli u životu i sportu
E, ja svaki put kad procitam clanak o ovom Sesumu , svaki put ga pogode necim drugim! Prvo flasa, pa kovanica, pa sad upaljac. Cetvrti put ce beli biti cuskija!:)) Hajde ba , bolje sto je pogodio svog nego gosta, to je nekulturno! ;))
za ´vratnik/bistrik´ Kao nisi bezobrazan da to kazes, a kazes. Ti si bezobrazan i te kako, kao i 90% tvojih. za \"amer bosnjo\" Ti nisi Bosnjak, to se primjeti. Lakse je btw naci dobre sportiste u populaciji od 10 milijuna nego u populaciji od 2 milijuna. Ipak je Bosna ispred vas tamo gdje je najbitnije, u fudbalu. Za ostalo nisu bas zainteresirani. Sto ste uspjesni pitas....lova da plati dobre trenere cini svoje. Dok je Djokovic trenirao nasa djeca su se krila po podrumima i gladovala. Takodjer je veliko neznanje sa tvoje strane sto tvrdis da Turci nisi uspjesni u sportu. Prije 2 godine su jos pobjedili srebro na svjetskom u basketbalu. U 2001 su bili 2. u Europi takodjer u basketbalu. U fudbalu su daleko uspjesniji nego vi. U atletici redovno osvajaju medalje. Itd. Mozda bas da od njih ste pokupili te uspjesne sportske gene.
Dobro su prosli. Da su kojim slucajem pobjedili i Dansku pola tima bi ih bilo pobijeno
nije to bio nikakav idiot, vec sasvim prosjecan stanovnik susjedne nam drzave.
Ma da nije bilo nacionalista na utakmicama i van njih danas bi HRvatska bila prvak i dobila bi zlato. Ljudi nisu ni smjeli da igraju normalo protiv Srbije i da pobjede. Za Šešuma ima nekoliko informacija o povredi. Na radiju kažu novčić, na televiziji flašica a u novinama upaljač. Meni najviše izgleda kao da ga je neko nokautirao. Sve u svemu Dancima čestitke na ,,drskosti\'\' a treneru Srbije da jedan igrač ne ćini reprezentaciju.
PA na ovom portalu se najviše priča o Srbima i komentari su o Srbima ,a šta je to kurir ? samo pitam nije mi jasno , pa pitam da mi neko ne objasni , ne brini ja sam pravi Bošnjak mrzim Srbe .