Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest pametan ovaj Veselin ...svakome je jasno da jednom kad si u polufinalu imaš velike šanse za finale...šanse su ti 50/50 lol...
sramota po rukomet i sport općenito. Kupiš cijelu ekipu i trenera, obećaš im nenormalne nagrade i naravno da će onda zaigrati u finalu.. A posjeta na ovom turniru govori koliko ih zanima rukomet.
Baš je dobar Katar. Nije sve u parama, ima nešto i u nekretninama, zlatu, državljanstvu.
ma čestitat im moj qurac, sumnjam da ovi šeici uopće znaju šta je rukomet. Uklopio ih je trener koji je 2 godine ranije osvojio sp sa španjolskom. Zamisli da je prvenstvo u njemačkoj,francuskoj,austriji,švicarskoj, pa bilo bi 6000-7000 ljudi po utakmici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)