Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu ni ovi u savezu bas naivni. hrvatska u ljubuskom, srbija u banja luci a domaca repka u zetri ;) srecom pa je nas narod nacionalno osvjescen i na tekme ide samo zbog sporta.
...nemoš ti naš narod lako prevarit' :)
Ne nego je to surova istina da se u BIH navija za tri razlice reprezentacije, narodi se vjencavaju pod tri razlicite zastave . U ostalom kada se vozis kroz BIH tacno po zastavama znas u kojem si djelu, I naravno naljepsem bilbordu na svjetu Dobro Dosli u Republiku Srpsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ja sam mislio da Zeničani vole Brazil ;)
ja mislim da bi Srbija trebala igrati u Tuzli,oni stvrno vole orlove
@haris.svraka Mi Tuzlaci volimo sve. Mi nismo nacionalno optereceni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zamjenite samo reprzentacije iz sarajeva u zenicu pa vidite gde ce tada biti manja posjeta
Jesu li u IHF-u iznenadjeni i slikama Ratka Mladica na tribinama? Jesu li iznenadjeni tim banjaluckim fasistima i nacionalistima koji brukaju svoj grad i kompletnu drzavu?
Pozdrav iz Republike Srpske. Mi smo večeras izgubili od Tunisa, mada su nas sudije pokrale. Kako ste vi prošli protiv Slovenije?
Pozdrav za Bosansko-hercegovački entitet rs. Vi ste večeras izgubili od Slovenije, a vidjeli smo i da su komšije izgubile od bratskog nam Tunisa. kad se svi pomire s time bit će i nekog napretka...
Sjajan odgovor _Realiste. Brat je izdominirao srpskoga fasistu!
Naravno da Srbija igra u BL, kada niko od gradjana RS ne dozivljava reprezentaciju BIH, kao svoju ni u jednom sportu,.
...zato kad istrči repka sfrj :)
Bila je cast navijati za bracu Srbe i Srbiju! Da je moglo citava Republika Srpska bi usla u dvoranu da navijaju za svoje momke!
Smradovi kako ce te ZAVIJATI 14.08. kada vam dodje Srbija??
@anonimus Ko to može biti zadovoljan time da se politika miješa u sport, pogotovo jer se ovom politikom šteti drugim reprezentacijama jer ispada da su tri države domaćini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jer je djabe :D :D :D
Da mene ko pita Bosna bi igrala u Banja Luci, Srbija u Ljubuškom, Hrvatcka u Zenici a ovi ostali u Sarajevu. Sramotno je da zemlja koja sebi fol deklariše kao multeticna pravi takav zrijeb gdje reprezentacije idu gdje je njihovo stanovništvo većinsko. Dok se ovako bude radilo nema ni naznaka pomirenja.
Da znas da je zbog takvih stvari atmosfera na rukometnim prvenstvima znala biti kao na bilijar turniru. Vidis da je i IHF prezadovoljan atmposferom na tekmama
JBG da Bosna igra u Zenici,onda bi najveca posjeta bila :)
Treba pojacati i u Sarajevu posjetu,i na zavrsnici pokazati da se u nas znaju cijeniti vrhunska takmicenja,da bi u dogledno vrijeme mogli dobiti domacinstvo i u seniorskoj kategoriji,sto bi mnogo znacilo za nasu drzavu naravno.
Nek ih je sram da ocito neznaju kakvo je politicko stanje u BiH