Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrstić i Ereš su napravili gadnu pogrešku. Dobri su igrači, ali nikada neće dobiti priliku u Hrvatskoj. U BiH se stvorila jedna prava multinacionalna ekipa s odličnim izbornikom. Žao mi je što to nisu prepoznali.
Dobre odluke selektore... I da budes brilijantan, kao sto si bio i na terenu kao igrac...Sretno !
Koji ce te nam k...c Samo LJILJANII Samo LJILJANIII
Koji ce te nam k...c Samo LJILJANII Samo LJILJANIII
Fin spisak. Drago mi je da je Toromanovic ponovo na spisku.
Vraca se MUHAMED !!!!!!
Ereš stvarno s.ereš
Nazalost kodnas sve maci kaslja selektori se trude da napravi uspijehe tesko bez dobri igraca, pare novic priaju sve danas.
Kako smo dobili ovako jaku grupu nije mi jasno ? . Nemoguce da smo 3 nosioci a Austrija isto tako ?
Konačno selektor sa dugoročnim planom i vizijom, neospornog kvaliteta, i čvrste ruke! A, što se tiče BOSANSKIH Hrvata i Srba, kojima je Bosna i Hercegovina rezervna država, to samo govori o njihovom licemjernom karakteru, i takvi nam i ne trebaju!
daj nemoj me zajebavat da su se ustase odrekle aaaa bas cudno nikad ne bi oni
Samo ljiljani....volim ljiljane, volim ljiljane, volim ljiljaneee
Takvima i pasoš države odmah oduzeti!!!