Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeee, ali ce svi ti rukometasi iz RS imati pravo da izaberu za koju ce reprezentaciju da igraju kada se bosna raspadne kao kurton. A njihov izbor se zna :))))))))))))))))))) muslimani mogu da osnuju jaku rukometnu reprezentaciju u sjedecem rukometu.
ovo stvarno nije tema za nacionalisticka prepucavanja,ako jedan vukasin stojanovic osjeca Bosnu svojom drzavom i nosi sa ponosom grb BiH na dresu,to je samo dokaz da je on jedan normalan covjek koji daje svoj doprinos za zemlju koju osjeca svojom,zato se prestanite glupirat i momci idemo konacno do jednog velikog takmicenjap.s. ne samo vukasin nego i svi ostali momci kakve eze ima da li je on adnan,vukasin,nebojsa ili muhamed,bas mi je srce ko cijela BiH veliko kad vidim te momke ko bracu,igraju i predstavljaju nas na njima najbolji nacin,a ko smo mi da im sudimo,mi koji sjedimo ispred racunara i tipkamo glupe komentare pune predrasuda i negativnih komentara,podrzimo ih,jer oni to zasluzuju,...Volim te Bosno moja
Srbi,sramite se sto igrate za FBIH..
naravno da ih ima iz PC jer je to samo jedan dio JEDNE I JEDINE, BOSNE I HERCEGOVINE
Dragi Bosnjaci..Vi uvjek spominjete kako vam je RS genod.tvorevina a u ovome spisku ima skoro pola ti koji su iz RS.Mene bi bilo sramota da sam Bosnjak.