Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da je ovog šupka teže otjerati od papeta?
Sve dok je ovaj selektor nikad dobrih krila i brze igre mi necemo imati.Sva igra ce se svoditi na pivota, zivi bili pa vidjeli. Dajte nam Šumana.
Tako je! Dajte nam Šumana koji nikad nije bio prvi trener jedne rukometne ekipe, a kamoli reprezentacije! Dajte da srušimo sve što je do sada urađeno i počnemo od nule jer neko (Tahirović) ne "miriše" selektora! Dajte da se Bilal okiti tuđim perjem, i zaboravimo sve uspjehe reprezentacije pod Markovićem. Dajte nam bespotrebnu revoluciju i stvorimo lošu atmosferu oko reprezentacije kako nikad više ne bismo otišli na veliko takmičenje... YEEEEEE!!!!!
Sve dok se budemo radovali samo na prolasku na EP ili SP nas nema nigdje.Da se sramotimo nekim 19. ili 20. -im mjestima.Potencijala ima,treba nam neko kreativan i mlad da sklopi sve to. Dosta je bilo vise igraci ne znaju istrcati kontru,krila katastrofa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci jos jedne neuspjesne kvalifikacije... :-(
Napokn sam skontao sto si losiji ova drzava te vise gotivi. Od selektora preko direktora, politicara i ulicnih mafijasa. Jebem te bih ovaku naopaku...
Kakva sramota, ovaj levat je od poslednjih 13 utakmica izgubio 11. Znaci i ovdje je politika , nema veze sa sportom.
Markovic je ters i tvrdoglavko isto kao Safet. Zbog vlastitog egoizma u ekipi nema legendarnog Toromanovica, ili jednog giganta kao sto je Faruk Halilbegovic koji je prvi strijelac lige u Poljskoj, i koji umjesto ruke ima top. Nema isto Amera Zildzica koji je od ove godine u extra jakom Ademar Leonu. Pogubio se covjek totalno, a za mene je postao nula kad smo igrali povratnu sa Bjelorusijom gdje nam je trebala pobjeda. Bjelorusi u dvorani treniraju, dva sata prije pocetka utakmice nasa reprezentacija u kafani pravi selfije. E moj zemljace pojma ti nemas
i sutra kada taj Faruk bude igrao za poljsku reprezentaciju nasi ce da ga pljuju sto ej odabrao drugu reprezentaciju a ne nasu...
sa njim smo tava bez drske....sporooo vala da nemere sporije
Kod nas niko iz fotelje ne ide na normalan nacin pa ni ovaj. Generacije propadaju zbog nestrucnosti,steta.
Ovaj im je najlaksi za upravljat. Kako kažu celnici i manager tako ce ovaj ko fol trener da radi. Sve skupa nigdje veze s rukometom.
I jest vala ljudina i ima damu. Drago mi je, sretno selektore!
Znaci i dalje cemo da se blamiramo i da budemo kanta za napucavanje...Hajd valjda bude bolje
Volio bih seks s njim i s Majom Marijanom u troje, a da nas sa strane gleda Majina kćerka i da se samozadovoljava.
Nije bolest samo kad boli.
hahahahahah... pa nije moguce